2008. július 29., kedd
Reverziók
Nincs közléskényszer és ez a jó, nem mondom. A napok telnek, hipersebes gyorsasággal, és jófajta drogként keringenek az ereimben. Olyan dolgok hiányoznak az életemből, amik azelőtt meghatározóak voltak, és őszintén szólva egyáltalán nem hiányzik egyik sem. Valami új, valami finom, valami LSD, azt hiszem. Persze, képletesen csupán.Azért hihetetlen, de egy buli igencsak kikívánkozik már a térdemből. A szétcseszett térdemből, a tábor utolsó napján a csomagokkal gondoltam nagyot lépek, és a negyven kiló a vállamon lenyomott. Gyönyörű, véraláfutásos, lila, alvadt véres izé van a térdem helyén. De nem fáj, már, porc nem vált le, így megúsztam könnyedén. Csak gyakran kell kinyújtani. Ízület nem sérült, zsíííír. Mostanában sok minden zsír.

Igaz, Drizztért aggódom eléggé. Lesz szíves ezt abbahagyni és meggyógyulni azonnal.

Volna kedvem bosszút állni. A gonosz, sötétben bujkáló énem igenis igazságért kiált, de szerencsére csak csörgeti láncit, a jobbik felem van most kapitányi székben. I know what You not, mondhatnám, de igaziból, csupán percekre jut eszembe a ködös múlt. A jelenben élek, nagyon a jelenben, de ugye erről nem beszélünk. Pedig volna mit, csak rám lett szólva.

Orient, az lehetne már és lehet, hogy egy idő után Firenze is befigyel. Mondjuk ősz?..Death Note is kell erősen. Holnap ismét kártya, minden statisztikus egyetértene abban, hogy már illene veszítenem is, nem csak nyerni. Gőg az még nincs, de még mindig külön sértés lenne, ha nem nyernék. Igen, az. Tessék drukkolni.

Záporeső gondolataim vannak. Frissek, üdék, és vidámak. Lehetne már ősz, utálom ezt a nyúlós, iszonyatosan fülledt nyarat. Emberekért meg jó aggódni. Már ugye azokért, akik őszinték voltak.
posted by Dreamer @ 11:56  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates