2010. november 30., kedd
Echoes
George R. R. Martin (pici spoiler)

Most olvasom a negyedik részt. Azt kell mondanom, igazat kell adjak Zsoltnak az íróról. Tavaly, egy hosszú buszúton került szóba, miért is érdemes, és miért NEM érdemes Martint olvasni. Tény, hogy a karakterek néha a szükségszerűen rosszabbul járnak. Mindig. Még a gonoszak is. És tény, hogy nagyon nem látom a végét a regényeknek.

HA ilyen léptékekben halad Martin, akkor SOHA nem ér a nagy epikus, és világégető küzdelmek végére. Hiszen a regények huzamosabban követik egymást, és az első, illetve a negyedik könyv között alig telik el idő (fél év, talán?). Ha Eco írta volna, már a főszereplők gyerekei lennének a "hősök" (Tommen, Szegfű gyereke, Bron "gyereke" stb).

De élvezem, és sikerült olyan szerethető karaktert találni, aki nemhogy a kiinduló állapotoknál rosszabbul, de egyenesen briliánsan jár (Bron, of course).

Munka

Egyre jobb. Nem kezelek ügyfelet, csak hobbi szinten, helyette azt csinálom, amit szeretek és értek. Így egyre jobb (még netem is lett, igaz, meglehetősen korlátozva. A multi tűzfala, ugye..)

És ráadásul próbaidőm első két hónapja rendkívül sikeresen indult, félek, hogy a szokásos év eleji hullámvölgy nem kap el. Márpedig erre vannak utaló jelek, de egyenlőre az őrült decemberen legyünk túl. Ráadásul egyre jobban rázódom az új szerepkör adta ritmusba, lehet, hogy a nap végére kevésbé leszek kifacsarva, mint régebben, és akár 1-1 rpg sessiont is be tudok vállalni. Csak félek, hogy olyan messzire sodródtam a rendszeresen játszó, és nekem kedves barátok szigetétől, hogy esélyem nincs akárhova is bekuncsorogni magam..


WOW+hústest

December 07.-től lesz kataklizma, és nagyon várom már. Szerencsére itt is eljutottam egy nagyon rugalmas önkontrollig, és tudok (szeretnék) szabadidőt másra felszabadítani. Talán megy. Van egy eszményi edzéstervem is, miután kiderült, hogy a gyúrást itt abbahagyom. Nem is kiabálom el, csak leírom:

Dec01-Jan. 31 -> intenzív cardio, azaz futás/szálkásítás, és emellett súlyzós edzés láb/hát/vállra, sok felüléssel.

Február - Thai box -; találtuk egy szimpatikus termet, Feri haver már jár oda. Nem vérpistis, azaz nem vernek össze az első nap, és használnak lábszárvédőt. Nem akarok csonthártya-szövődményeket az idegölés miatt 40-45 évesen, köszönöm.

Amúgy tunya, és kellemesen gyúrogatós életmódon lezárandó ma Trófea grill lesz a menü, munkatársakkal. Jutalmul kaptuk, amiért ilyen jók vagyunk. Nyammm, alig várom.
posted by Dreamer @ 5:09  
2 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates