2008. december 15., hétfő
klippek - party delírium ás gót tánci vagy mi
A kalsszikus Over and Done. Annyira rém egyszerű, mint egy széndarab, másodszori meghallgatás után ismered a szövegét, de ezredszerre is ugyanolyan önkívületben tombolsz rá a sötétben.



A másik kedvenc az agresszív dob királya és a legkúlabb piercingű énekesé: Disturbed. Asszem Dawn of the Dead és hasonló horrorok kedvence. Szeretjük mindenesetre, én legalábbis lökdösődni nagyon és másnap kék-zöld foltokat vizslatni büszkén. Műmájer, mint én?



A következő is nagy kedvenc. Valahogy Rob Zombitól EGYÁLTALÁN nem ismerek másik számot, vagy maximum egyet, azt is csak azért, mert Need for Speed zene volt. De a Dragula azt hiszem kicsiny világunk misztikus és megfoghatatlan világának egyik leginkább eltalált és tombolható száma.



Aztán van olyan zene, amit baromi nehéz értelmezni is, nem csak mozogni rá. A következő ilyen. Ellenben nagyon jól lehet rajta ormótlan bakanccsal taposni, és minden második bulin hallhattad, és oszthattad a képzeletbeli törpöket



Gondoltam, haladok a gépesítettebb vonalon és Prodigy Voodoo People, vagy Dive is jöhet, de míg ez utóbbiból nem nagyon találtam jó videót, az előbbi meg a könyökünkön jön ki, inkább legyen valami lájtosabb.

posted by Dreamer @ 12:08  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates