2009. szeptember 4., péntek
DIABLO II - Summonancer
Miután egy rossz teleport kivégezte a korábban ismertetett szegény varázslónőt, kénytelen voltam új utak után nézni, és belecsaptam egy nekromantába. Mégpedig az 1.11 adta lehetőségek keretein belül egy alapvetően lényekre építő ágat teszteltem.

Meg kell vallanom, nem várt eredménnyel zárult a teszt. CSAK és csupán csontvázakra és átkokra építve egész egyszerűen semmilyen kihívást nem kínált a játék. Annak ellenére, hogy szokásos players 8 parancsot alkalmaztam, azaz továbbra is MINDEN ellenfél nyolcszor erősebb nálam. A csontvázak úgy hasítanak keresztül az ellenfeleken, mint kés a vajon, holott ahol most tartok (normal/ACT III) már igencsak meggyűlik a baja a legtöbb karakternek.

Ami nagyon megkönnyíti a haladást, az a sok átok. Ha tömeggel nézek szembe: Attract. A horda nekiáll gyepálni valamelyik szörnyet. Nem kell mondanom, ez mennyire hasznos mondjuk népesebb íjász/mágus kommandók ellen. Ha egyszeri ellenfél néz velünk farkasszemet, akkor decrepify. Lassít, sebzést von le. Mi kell még?

Mivel a fejlesztési irány nem igényel különösebben ritka és nehezen beszerezhető tárgyakat, így minden erőmmel azon voltam, hogy olyan cuccokat harácsoljak össze, amik bírnak a "get x% better magic item" kitétellel. Azaz x%-ban jobb mágikus cuccot találok. Lassan 50%nál jár ez az érték, és tényleg működik. A legtöbb mágikus tárgy, amit találok "sárga" színekben pompázik.

Azért meg kell említenem, hogy egy NAGY hátulütője van a summonancernek. Jelen esetben, hogy hamar megunom. Nincs kihívás, maximum csak idegesítő részek (szűk folyosón két csontváz fér el, és lassan haladnak).

Ami tényleg nehéz, az is csak HELL Act V-ön tűnik fel, mégpedig a fizikai immunitás. A csontvázak ott tehetetlenek. Ha ki van maxolva a Skeleton mastery+ summon skeleton, akkor szerintem két ág felé érdemes fejlődni: VAGY pár csont támadást érdemes ilyen immunitások ellen betárazni (Spear vs Spirit), vagy Revive és elementális támadással bíró lényeket vinni a fizikai immunisok ellen.

Mindenképpen ajánlom a kezdő játékosoknak, és akik még nem próbálták és nem unnak bele a játékba egyhamar.

posted by Dreamer @ 15:16  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates