2012. január 27., péntek
Tervek


Nagyon vártam ezt a délutánt. Pontosabban, még 17:00ig van egy kis idő. Pont ma meséltem egy bizalmasnak, h ez a dolog a leánnyal akkor mehet már csak gallyra, ha kiderül, hogy valójában férfi. Vagy valami nagyon extrém hülyeséget csinálok, mittomén megverek egy hat éves gyereket, és lehányom az eszméletlenre vert testét, felette zokogva, hogy „Dobby, ó Dobby”.

No, azért mondjuk a sorsnak is van kis fonákja. Ugyanis szegényke megbetegedett, és 99%ban újfent bacik és vírusok miatt le kell mondanom a fallabdát. Kezdem feladni. Valamint rájöttem, hogy a lány hihetetlenül szép, és muszáj mutatnom valahogy mellette, így még inkább rá vagyok kényszerítve a mozgásra. Sürgősen.

Valamint beindult a másik titkos projekt. Van időpontom szemvizsgálatra és műtétre. Van rá pénzem is. És erőm, akaratom. Ennyi volt, dobom a szemüveget, egy jó időre. 20 év, mondjuk, azzal kiegyezek. 6 éves korom óta hordom, és ideje eltenni messzire. Nem azért, mert gyűlölném vagy mert szervi fájdalmaim lennének, hanem egyszerű hiú kényelemből. A fejem olyan, amilyen, ettől se szebb, se rusnyább nem leszek. De nem kell reggelente keresgélnem, nem kell úgy arcot mosnom, hogy letegyem, nem kell szélben a becsapódó mini orkánoktól tartanom, nem repül le a fejemről. És nem kell újat venni, mert a jelenlegi már tíz éven is túl van. Basszus, a szemüvegem idősebb két testvéremnél is!

Így fény alá fekszem. A reá félretett pénz megvan, sajnos öröklés okán. Anyám azt kérte, hogy költsem olyan dologra, ami komolyabb, ami azért méltó Nagyapó emlékéhez. Azt hiszem ez maradéktalanul teljesült. Amúgy is hasonlítok Nagyapóra, így ezzel nem lesz gond! Ó, ha majd telente, ha meleg szobába lépek, nem párásodik be percekig a világ! Hordhatok majd normális napszemüveget.

Csak a kezem ne fájna. Szerdán kezdte, azóta kitart. Unom. A bal kéz mutató ujjának alsó ujjpercétől a kézfej közepéig. Kb az az ín/izom fáj folyamatosan, amivel mozgatom az ujjat. Elkezdtem perskindollal kenni, hátha a gyulladáscsökkentő hatása érvényesül. De mivel nem izomszövet, így csak kicsit jó, de legalább enyhít valamennyit. El kell mennem ezzel is dokihoz.. majd. Most fontosabb dolgokkal kell törődnöm, mint a fájdalom.
posted by Dreamer @ 5:00  
1 Comments:
  • At 2012. január 28. 4:54, Blogger Lyona said…

    Nézd meg a feketenadálytő krémet. Undi állagú, büdös, de ízületi cuccra is jó. Én a térdemre szoktam kenni, ott (nekem) csodákat művel, amúgy meg mindenféle kék-zöld foltokra is hatásos felszívódásgyorsító. Ha már a hiúság... :D

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates