2012. november 22., csütörtök
Adok-e hálát?
Tehát, ha jól értem, akkor ezen a csütörtökön az amcsik azt ünneplik, hogy az indiánok kihúzták őket a kulimászból. A wiki szerint 52 telepes majd˝egymást ette, amikor a helyi rézbőrűek megsajnálták őket, és megmutatták az inkompetens fehéreknek, hogy kell halászni, juharszirupot szerezni, és amúgy gyomlálni-ültetni, farmvillezni. Ilyenkor családoznak nagyot, pulykát sütnek, töltenek, áfonyaszósszal, meg nézik az NFL-t.

Arról gondolom nem szoktak megemlékezni, hogy cserébe hálából kb kiirtották a szerencsétlen rézbőrűeket a medvetalpért, meg a bölényért. Hogy aztán lehessen NFL arénát építeni a valaha volt legelőn. Thanks a fucking lot!

Ez olyan, mintha mi magyarok behoznánk egy olyan ünnepet, hogy "köszvazze" annak örömére, hogy a Kárpát mödansziéban lakó népek mennyire kedvesek voltak velünk, és megtanítottak minket farmvillezni, mert mi addig max. a "honfoglalás" közben talált emberek beleinek kifordításához értettünk. Sarkítok, nyilván. Szóval köszi!

Holnap utazunk, alig várom. Bár csak most tudatosul bennem, hogy Hévíz milyen rohadt messze van. Akad olyan vonat, ami cirka.. 10 óra alatt teszi meg ezt a távot, éjjeli alvásidővel. De minimum 3 óra 20 perc. Busszal van gyorsabb, ami két és fél óra. Jippí!

Tegnap továbbjutott a BL-ben az Arsenal. Most örülünk.
posted by Dreamer @ 1:34  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates