2012. november 19., hétfő
mégsem impossibru
All right, Kikkomaaan, Kikkomaaaaaan! Egyszer beeszi magát az agyadba, és soha nem fogsz tőle szabadulni. A tegnapi kaland jól sikerült, ugyanis, még el sem hagytuk a tett helyszínét, máris hívtak, hogy jók leszünk egy következő fordulóra. Meg persze aláírtam, hogy hallgatok, mint a sír, meg hogy a gonosz karvalytőke rabszolgája leszek, különben fizessek sokat. Nem mintha nem lennék a kizsákmányoló kapitalista pénzhajhászok szolgája már öt éve. Igen, idős néniket teszek tönkre, muhaha... Ja, már nem. Most már megpróbálok segíteni nekik.. vagy így, vagy úgy. Ha úgy tetszik, pénzügyi eutanáziát vállalok.

Tegnap volt az egyik legszomorúbb Bones rész, egy olyan számmal, ami még nekem is tetszik. De az istenért sem találom sehol, de csak meglesz ez. na jó, anynira nem is keresgéltem, csak lefekvés előtt, telefonon bújtam a yútúbot, hogy hátha mégis. Aki nem ismeri a karaktert, aki bizony nagyon rosszul jár, az ne is nézze meg a részt, mert nem fogja érteni. Aki ismeri, és szerette, na az bőgni fog. Vagy legalábbis zavartan köszörüli a torkát, és nem hiszi el. Kár érte.

Amúgy meg az emberek gyávák. Ahelyett, hogy telefonálnának és megpróbálnának beszélni velünk, írnak egy dörgedelmes panaszlevelet, és azt hiszik, ezzel időt nyernek. Holott pont fordítva, attól még, hogy valakinek kivizsgálom a panaszát, még tartozik, és ugyanúgy ketyeg minden ketyegnivaló. A másik véglet, hogy ő hív, és kikéri magának, és ő már csak dacból is anyázik. Oké, ezt is megértem, de abba nem gondol bele, hogy a minimális jóindulatunk is így párolog el. Mégis, hogy várhatja el akárki, hogy partnernek fogom tekinteni, ha egy ilyen "ki ha én nem" hozzáállással fordul hozzánk - elvileg segítségért. Itt nem jár semmi. Itt nem mi vagyunk őérte. És ez nem ügyfélszolgálat, az embereim nem operátorok.

Az emberek hülyék.




posted by Dreamer @ 23:49  
1 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates