2012. december 12., szerda
Filmek, 2013
A következő év is elég pazar lesz, mind sorozatok, mind filmek terén. Had ne írjak a Hobbitról, egyenlőre vegyesek az érzelmeim az alkotással kapcsolatban (nem láttam), és őszintén megmondva, nem is nagyon szeretném még megnézni.

Ellenben jövőre akad pár mesteri fogás, amit muszáj meglesni.

1; After Earth

Akinek tetszett az Avatar, annak ez is tetszeni fog. Anti-utópia, sci-fi, naná. Will Smith digitálisan megfiatalítva (na, meg a fia is játssza) tinédzsernek, küzd, egy olyan földön, ahol soha - vagy még nem járt ember. IMDB

2; Into Darkness

A Sherlockkal világhírű Benedict most befuthat. Egyrészt a fentebb említett Hobbbbbittal már tarolhat, de itt mutathatja meg mit tud igazán. Nevezetesen az oposszumra hajazó fejével csúnyán nézni. A hangja viszont nagyon meggyőző. Nem olyan érces, mint Russel Crowé, hanem inkább olyan képzett, kimért, mint Mr. Alain Rickmané. IMDB

3; Man of Steel

A mai szuperhős dömpinges alkotásokban labdába tud-e rúgni Superman? A marvel készül az új X-mennel (Eljövendő múlt napjai), a Batman franchise kifutott, jönnek az Avengers filmek (iron Man3, Thor 2, Avengers 2). Hová lehet Superman? Egyrészt a jelenlegi legfrissebb verzió EGY SZAR. Ami miatt várom: parádés szereplőgárda (bár ez nem garancia), és a producer, Nolan. Igen, aki a Batmanokat tolta, többek között. IMDB

4; Django Unchained

Tarantino, Wstern, Leonardo DiCaprio, Mr. Christoph Waltz, stb. Kell ennél több? A régi western remake, szokásos bizarr Tarantino humorral. Gyaníthatóan az utolsó Tarantino rendezés, a mester bejelentette, hogy nem hisz a 3D-ben, és a digitális moziban. Neki KELL a celluloid  Ha az nincs, akkor film sincs. A sztori: a fogorvosnak önmagát kiadó fejvadász hatalma skalpra utazik, de ehhez ki kell- majd fel- szabadítania Djangot, és együtt erednek a rejtélyes, és mindenképp sötét déli úriember után (Leo). Januárban már mozikban, egy pár határral odaát már leshető.
IMDB

5; Carrie

A szegény, hányattatott sorsú középiskolás csaj története. Aki egyébként gyakorló parafenomán. Bár nem nagyon tud róla. Egészen addig, míg, mint minden furcsa csajt, jól ki nem gúnyolják, alázzák, megtörik. Utána sok vér lészen. Stephen King agyon feldolgozott filmje. Modern horror köntösben. Kíváncsiság vagyon.
IMDB

6; Oblivion

Sci-fi, Tom Cruissal. Igaziból, bármennyire is rühellem a törpe szcientológust, az utolsó scifije (minority report) nagyon meggyőző volt. Bár kellett hozzá Spielberg is, na. Meg Asimov. Itt viszont van neki egy Kosinskije (Tron 2), meg Morgan Freemanje. Poszt apokaliptikus Föld, sok-sok technológiával. Remélem a szci dogmáktól mentesen, nem akarok OT-6 lenni a puszta megtekintésétől. Bár ki tudja? Maradok tisztelettel wog. De a filmet nagyon várom.
IMDB

7; Pacific Rim

OKé haver, vágod az Evangeliont vagy a Full Metal Panicot? Vagy láttál már naaagy robotokat irányító emberkés akármit? No, ez ilyen. Csak egész estés. És igazi. A rendező meg valami Guilermo del Toro. Aki szart még nem készített. Sajnos Mountains of Madnesst sem, amiért önmagában felgyújtanám a komplett Warnert. Addig is itt van a nagyrobotos idegen gyilkolászat.
IMDB

Ja, lesz Iron Man 3, Thor2, Wolverine 2, 300 folytatás, Red 2, Sin City2, Éhezők Viadala2, unatkozni nem fogunk.

posted by Dreamer @ 9:13  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates