2012. december 2., vasárnap
Gonosz férfi mind
reply

http://serawond.blogspot.hu/2012/12/par-szo-foellensegrol.html

" Csak kiderült, hogy mocskos patkány az összes, még ha az ember kis időre azt is képzeli, hogy nem..DD"

Ebben az esetben minden nő haszonleső élősködő, kavarógép, hűtlen, és vasból van az orra! Utána szabadkozik a post írója, hogy persze, ő nem "próbált ki mindenkit", de mégis igaza van. Nohát. Többszörös önellentmondás.

"Mind ugyanolyan kényelmes, önző dög (és mielőtt bárki benyögné, hogy nem kellett volna akkor az összeset kipróbálni: ez egyáltalán nem szellemes és nem kell ahhoz az összeset kipróbálni, elég nyitott szemmel járni, hogy erre rájöjjön az ember). Ezeknek aztán semmi se fontos saját magukon kívül, semmi se szent. Csak az a lényeg, hogy nekik minden jó legyen, minden a kis popsijuk alatt legyen, mindig ki legyenek szolgálva és semmi más. Ja és persze nekik nem fájhat, az ő büszkeségük nem sérülhet. De nem ám! Ha a pasinak fáj, felégeti maga mögött az egész bolygót, elpusztít mindent és mindenkit könyörtelenül, ami az útjába kerül, nem válogat az eszközökben, utolsó gerinctelen féreg szintjére korcsul, és még bocsánatot sem kér, még utólag sem, egyrészt mert a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha neki szenvednie kell, akkor a világnak minimum pusztulnia, másrészt mert ha hülye is volt és túl is reagálta, már csak nem ismeri be a teremtés koronája, hogy hibázott? Hát hogy gondoljuk??"

Ha nem ismernék magamra, prüszkölve, ordítva, véres karaktereket hányva kardoskodnék. Igen, lusta és önző vagyok, és utálok hibázni. DE!

Ahogyan Barbi is megmondta, én vagyok a CSODAPASI! Bizony! Ugyanis készítek vacsorát, ha másfél méterre van tőle az ásványvíz, és kéri, odaviszem neki, még akkor is, amikor a gépen ölöm az aktuális szörnyeket! Takarítok, mosogatok, segítek főzni, teregetek. Jah, és a legfontosabb: szoktam bocsánatot kérni. Nem vagyok randa, se nincs kilenc centis pöcsöm. És még használni is szoktam, meglehetős sikerességgel.  

Persze, tudom én, hogy MINDEN pasi szemét disznó, ha nem ma, akkor majd holnap. De ebben az esetben minden politikus disznó, minden pap álszent, és minden nő csak a pénzért szeret. 

Más:

Hétfő van. Eltűnt a hétvégém. Barbival felavattuk a kétszemélyes Catant, ami egészen aranyos játék. Még össze sem vesztünk, pedig a Catan kifejezetten társaság/család romboló társas. Asszem a következő a Carcassone lesz, amit be kell szerezni. 

Szóval bármenynire is laza volt a szombati munka, azért hiányzott a pihenés. 

posted by Dreamer @ 23:38  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates