2012. december 21., péntek
Jelek
Azt hiszem, az ember életében mindig vannak jelek. Nem szabják meg, mit csinálj, vagy csak ritkán és akkor baj. Hanem irányt mutatnak, ajánlanak, segítenek (jobb esetben).

Ilyen pl ez a világvége hepaj. Végül is, minden nap, amikor alszol, egy világnak vége. Vagy álomnak. Esetleg az, hogy hamarosan vége az esztendőnek. Akár ezek is lehetnek jelek. Valahol a hölgynek igaza van: tényleg visszásak a terveink. Mintha elkezdenék építeni egy épületet.. de nem kaptam rá engedélyt a földhivataltól, és a kerületi szervektől. De azért én építem.

Szóval azért ezt illik megoldani, és ha már apropója is vagyon (túléltük a világvégét), akkor miért ne.

Más:

Pí élete, 3D-ben. Nem lehet leírni, ellenben lehet róla meéslni - csak nem érdemes. Aki olvasta a könyvet, annak azért élmény, aki nem, annak azért.
Könyv hű lett, egy rész hiányzik csak belőle, de alapvetően nem baj, valamint a rendező hozzá tett egy apró kis szerelmi szálat az elejére - ami nem ártott, ha csak a filmes szempontot nézzük, és lényegesen tett hozzá az üzenethez.

Így csak ajánlani tudom mindenkinek  A 3D nemhogy nem zavaró, de VAN ÉRTELME! Ugyanis így nagyon jól tudja az óceáni mélységet megjeleníteni, a víztükör alatt úszó halak mélységet adnak a végtelen kékségnek, és a visszatükröződő felületek is fontosak.

Felejtsd el a Hobbitot. Nézd meg a Pí életét.
posted by Dreamer @ 7:30  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates