2013. április 3., szerda
A nagy zabálás
Azt hiszem, az elmúlt hat napnak méltó címe ez. csütörtökön és szerdán még minden rendben volt. Meglepve konstatáltam, hogy a gyomorméretem már akkora, hogy egy don pepés pizza már nem fog ki rajta, egyáltalán. Valamint, hogy a Tesco-ban 500 HUF-ért kapható kézműves sör félelmetesen finom, ráadásul egy literes kiszerelésű. Nem kell bemenni a TESCO részbe, az előtte lévő folyosói standon van kis pultja a cégnek. Nyami. A leginkább angol ale jellegű készítmény volt, nagyon pozitív összhatással.

Szombaton elutaztunk Barbi mamájához, aki majdnem lefőzte a karácsonyi menüt. Tyúkhúsleves, két tikot belefőzött a Nagyi. Utána töltött képoszta, hurka, sült kolbász, rántott husi, és végül túrós rétes, ipari mennyiségű mazsolával. Nem voltam éhes, na. Hazafele, pedig egészen érdekes volt, autópályán menni zuhogó esőben, egy olyan kocsival, amiben az ablaktörlő bemondta az unalmast. Extrém driving.

Hétfőn szokásos húsvéti családi hepaj volt, sok locsolással, meg kenyérben sült sonka elfogyasztásával. Barbi sütije (rácsos linzer) pedig osztatlan sikert aratott.

Kedden pedig? Elvittem az embereim egy jó kis Trófeás csipegetésre.

Most úgy érzem magam, hogy két hétig nem leszek éhes, és a pocakom felvette a 4 hónapos terhes kismama-formát.

ideje mozogni valamit.

posted by Dreamer @ 2:56  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates