2013. január 16., szerda
Nakija fasza gyerek?
Az csak természetes, hogy tengerész felmenői voltak. No, nem azok, akik fél évet lehúznak egy luxushajón, szmokingban, és bér-táncolnak idős hölgyekkel. Habár az is nehéz meló, de jelen esetben én a só-marta deszkákon dülöngélő, vagy rozsdás fémlapon egyensúlyozó fajtára gondolok. Aki minden nap ki van téve az elemeknek, a fagynak, hónak, jégnek, és az örökké nedves sós permetnek.

Miből is gondolom? A mozgása! Egyértelműen a fülébe dugott fehér fülhallgatókból a tenger moraja kellett, hogy zúgjon! Máskülönben nem nagyon tudom mire vélni a roggyantott terpeszben való, előre-hátra dülöngélésekkel tarkított lépéssort, amivel a metrószerelvénytől a mozgólépcsőig terjedő távot megtette, a tömeg teljes figyelmen kívül hagyásával. Majd kikerülik.

A keze láthatatlan legyeket hessegetett szeszélyes időközönként, nyilván az esti kung-fu edzésre készülhetett.  Fején fehér, fület alig takaró sapka. Ha a tengerészes gyanúm igaz, akkor minek is, a füle genetikailag hozzá volt edzve a pösti télhez. Hovatovább tuti kenyérért ment, mert ugye ilyen szürke mackó gatyát én csak otthon merek felvállalni, de akkor is néha pironkodva, mert érzem, hogy a sarokban gubbasztó nyúl rosszallóan méricskél.

A mozgólépcsőre felhágván egyik lábát az előtte lévő fokra helyezi. Széles terpeszben. A dülöngélése kihagy pár ütemet, gondolom, zavarja, hogy mozog helyette a lépcső. Jobb kezével kecsesen a csípőjéhez nyúl, oda, ahol a combját csatolják a medencéjére, és lusta, könyökből indított mozdulatokkal kezdi masszírozni a nyilván viszkető tökeit. Hjah kérem, lehet, hogy a szifiliszt is genetikailag örökölte? Vagy csak régi módiként, a mosdást hanyagolja húsvétra?

Eközben azért bebizonyítja, az agya nem akármilyen fából faragott szerv, a másik kezével a zsebéből (mackónadrág, ugye emlékszünk?) laza mozdulattal előhalászott mobiltelefon pötyögteti. Míg ezt teszi, a törzsből való ingadozás és a láthatatlan legyek hessegetése újfent abbamarad, de amint arisztokratikusan visszalöki a naciba, teljes 150 centis magasságában, újfent maori harci táncot imitál.

Te.. lehet, hogy ott cseréli az elemet a gerincéhez?
posted by Dreamer @ 1:50  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates