2013. február 19., kedd
Things, not very healthy to think of


A hétvégén volt klántali. A szokásoktól eltérően most nem Királyrétre mentünk, hanem Dobogókőre, a Hitel Waldor.. Waldenbe. Ami egy tisztességes 3 csillagos hely (érzetre). Habár nagyot néztek, hogy mi a vacsorák, reggelik, stb számláit egyszerre szeretnénk kifizetni, és lehetőleg írják a szobához. De legalább nem problémáztak, és működött. Valamint elég gyorsan intézték a mindenféle-SZÉP kártyák fizetéseit is.

Ráadásul hó is volt, és sétáltunk egy nagyot. DE mindenki kerülje a gyanús bódékból vehető sült kolbász-hamburger duót, valamint a forralt bort, ami KESERŰ. Anyátok, innen is!

Az ágy nyikorgott, mint istennyila, de amikor a szobába akartam felvinni teát, akkor nem néztek hülyének, és szépen összekészítettek mindent, hordozható állapotban. Szóval aki kvázi olcsóbb, de jó szálláshelyet keres, annak ideális (van biliárd asztaluk, és szaunájuk).

Jah, és a hegyekben hó van, érted, fél-egy méter magas HÓ!

Rávettek, hogy meséljek. A sztoriban részt vevő játékosok mint a St. Quentin korrekciós- és ítélet végrehajtási intézetben dolgozó fegyőr és nyomozó volt. Amikor pedig elkezdenek hullani a legkeményebb rabok, egy kicsit verejtékezett a homlokuk.



Elvagyunk. Lassan, ez alatt az egy év alatt kinőttük a gyerekbetegségeket, megkötöttük az egészséges kompromisszumokat. Igyekszünk mindent azonnal megbeszélni, a problémákat nem eltolni. Ismerjük a "köszönöm" és a "bocsánat" szavakat. Sőt, még néha azt is kimondjuk, hogy "neked volt igazad".

Innentől azon kell dolgoznunk, hogy ne fásuljunk be. Bár 5-6 évre előre leosztottuk az életünket, így azt hiszem, ez nem lesz probléma. Még sok mindenen kell dolgoznom, és neki is. Nagyon nehéz a régi, kényelmes szokásokat levetkezni, csak azért, mert a másiknak igényei vannak, amik nem tűnnek se olyan borzalmasnak, sem nagy lemondással járónak.

Modnjuk ez a tánc dolog még mindig nagyon idegen... 30 vagyok, basszus!
posted by Dreamer @ 7:06  
3 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates