2013. február 7., csütörtök
Mojitos
egy csomó gondolat ragad bennem, és nem engedem ki őket. Azt hiszem, ez olyan, mint amikor Marshall mondja Tednek, hogy "Öreg, a sok sperma az agyadra fog menni!" mikor rég nem kefélt. Hát, lehet, hogy nekem is a sok gondolat az agyamra fog menni, ha nem eresztem ki őket.

Azt hiszem, évente minimum 12 könyvet kéne kiolvasnom, de inkább 24et, s annak minimum egyharmada legyen szépirodalom. Az ez évi termés:

Éjszakai Őrség
Új Őrség (bár pár oldal még hátra van)
Mikszáth Összes 1. kötet félig.

Éljenek a párhuzamos könyvek, mi?  Persze, nagyon nehéz megemberelnem magam, és otthon is olvasni  főleg, a nagy képernyős tv és az MMORPG-k mellett, mik igencsak viszik az időmet. Főleg   ha hozzá vesszük  hogy a Far Cry3 is nagyon jól sikerült, és hovatovább, a focit is szeretem. Na, meg társasozni, kártyázni, stb.

Oda se neki. Esküvőt szervezni pedig jó dolog. Olyan munka, aminek van látszata, nehéz, és kihívásokkal teli, de megéri. Igaz, kéne táncot gyakorolni, de így második óra után is tetszik a wet coast swing.

Ellenben a munkába kezdek belefásulni. Jó ötlet lenne váltani, de a jelen helyzetben minden fillérre szükségem van. Az utolsó utánira is.

Lassan mennem kell értekezletre. A gondolatok bent maradnak. Mikszáthnak igaza van, a lelket megmérgezik a hiú ábrándok, legyen az ócska betyár-ponyva, vagy másokba helyezett bizalom.

Mindenkinek tudnia kell, hogy hol a helye.




posted by Dreamer @ 5:46  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates