2013. május 22., szerda
Nothing is ever just a Tea!

Az elmúlt napokban elég sokat gondolkodtam, hogy a bennem felgyülemlett sületlen sértettséget kiadjam-e ide, vagy mégsem. Jobb lesz így, ha hallgatok. Viszont akkor miről írjak?  Szedem pontokba, mert ha valakit valami nem érdekel, askkor nyugodtan skippeljen, különben sem érdemes errefelé lófrálni. Leginkább olyan, mint egy rokkant nyugdíjasokra szakosodott rendelő a rokinyugi felülvizsgálatok után: kihalt.

SWTOR

Kiemelném, hogy free to play lett a játék. Nyilván idegesítő megszorításokkal. Pl.: max. 200ezer kredit lehet nálad. Kevesebb xp-t kapsz (kicsivel). Kevesebbet űrcsatázhatsz és mehetsz pvp-re. Kevesebb flashpointot barangolhatsz be. De maradt az, hogy ingyen végigjátszhatod a sztorikat. A kredit limit nem zavaró, lévén a legdrágább fejlesztés is belefér (speeder piloting III – 150ezer kredit – nem is szükséges).

A sztorik pedig megütik az elfogadható szintet. Eddig a Sith Warriort és az Imperial Agentet játszottam, ez utóbbit végig, és meglepően jó volt. Helyenként csavaros, helyenként (nyilván) sablonos, de végig nagyon hangulatos. Ajánlom (még az alapjáték is ingyért van, ellentétben a GW2-vel).

Meló

Kicsit kivették a kezemből az irányítást, úgy másfél hónapja. Olyan dolgokat kaptam a nyakamba, amikhez nem kéne, hogy értsek, illetve nem kéne, hogy a feladatom legyen. Ráadásul más területek vezetőit koordinálva kéne egy projektet végig tolnom, amibe amazok csupán szívességből szállnak be, már ha az idejük engedik. Szerencsére a főnim elégedett velem, de nagyon sokszor úgy érzem, hogy borotvaélen táncolok. Ezen felül még három (!) projektbe rángattak bele, amik akár még érdekelnének is, csak kezd sok lenni. Sajnos, ebben a helyzetben nem kapok támogatást, max. egy embertől, és otthon a csaj se nagyon támogat (kívülről nagyon nehéz a hasonló helyzeteket megítélni, főleg, ah nem rét egyet a döntéseimmel).

Könyv

Valahogy kimarad az életemből. Egyszerűen olyan ritka az, ami érdekel, hogy nem is jutok hozzá. Momentán ez az én hibám: nem is megyek utána. Fáj is, hogy nem olvasok.

Sorozat

Vikings kivégezve. Ragnar Lothbrok mellé Loki az abszolút kedvenc. Nekem abszolút hitelesnek tűnt a sorozat, mondjuk nagy presztízsveszteség lenne a BBC Historytól, ha Spartacus féle CGI vérturmixnál és csöcsparádénál maradna. Ehelyett kaptunk egy élvezetes történetet, ami az elején halál sablonos, de utána egészen figyelemfelkeltővé válik. Sajnos pár rész indokolatlanul is belassul, tördel, és ropog, de ettől függetlenül szerethető sorozat. 9 rész.

10/7.5

Lost első évadot végignéztük. Nekem kicsit sok a miystical bullshit, és a lovecrafti horror. Valamint a történetvezetésből elegem van. A második évad első három része – real time – 30 perc, de a sorozatos visszaemlékezések miatt három rész. Ráadásul egy cliffhangerrel, amit már HÁROM RÉSZE HÚZNAK. Ez engem nem spanol, hanem halálosan felidegesít, nagyon közel állok hozzá, hogy befejezzem az egészet. Ennél gagyibb forgatókönyv írói húzást rég nem láttam. Ráadásul a gonosz T-rex exkavátor bányagép, aki embereket nyúz, és fákat dönt ki, első blikkre egy fekete CGI. Szerintem Smoke a Mortal Kombat-ból. Sajnos túl szimpatikus két karakter (Locke és Sawyer), hogy abbahagyjam.

10/6

Szabadidő

Nem tudunk egy rendes kártya partit összehozni, pedig két haveri társaság is tolja. Így kénytelenek voltunk SW maratont tartani, Episode IV-VI. Sajnos hajnali fél négykor Jabba palotájánál elaludtunk haverral. Természetesen a közben elfogyasztott 2 (3?) pálinka, 5 (7?) whiskynek ehhez semmi köze nem lehetett. Ráadásul mozgolódom is, squash Drizzttel, és megnéztem egy hot iron edzést is Barbival. Ezek hülyék.. Fekve nyomás, majd rúd kitart, és hasprés. Kicsi pocakra vigyázni kell, ez tűrhetetlen. Valamint az is, hogy sokat vagyok friss levegőn. Főleg, ha az allergia sokkol. Mostanában a szemkaparás, taknyolás mellet még fulladozom is, ami kifejezetten szórakoztató squash közben – de Drizztet még így is meg tudom futtatni. Addig örülök, amíg nem tesómmal kell majd játszani…
posted by Dreamer @ 21:23  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates