2010. december 6., hétfő
ho-ho-ho
Szombaton konstatáltam, hogy lejárt a wow előfizetésem. Pedig szép kis terveim voltak, ez van. Így KÉNYTELEN voltam életet élni. Például a családdal mikulásozni. Abszolút rekor, 19en voltunk. Még olyan családtag is volt, aki évekkel ezelőtt elsodródott tőlünk s mégis el tudott jönni.
(igen csúnya válás volt, igen...)
Emlékszem, volt olyan időszak, hogy Szabolcs, a két Ács gyerkőc és én voltunk a gyerekek. Most lettek ismét. Leo és Robi, valamint a legkisebb Domi. Három kölyök márpedig tud "hangulatot" csinálni. Főleg, amikor Domi megtalált egy szájharmonikát Nagyapó cuccai között...
Ó, Nagyapó gyümölcssalátája még mindig istenifinom.

Másnap apáméknál tettünk látogatást. Igaziból finom ebéddel vártak minket, de kvázi minden különösebb esemény nélkül. Katival sokat foglalkoztunk. Kezd felébredni és kis krampusz lenni. Remélem nem annyira, mint a legkisebb öcsém.

Ma pedig előre rettegek, hogy bírom ki az elkövetkezendő pár napot. Ugyanis megcélzok egy éjféli nyitást a cataclysm miatt, és beszerezni a software-t olcsóbban. Azt kell majd csak megállni, nehogy elkezdjek vele játszani, ha hazaértem..

Jó kis hétfő ez.

Még másfél hét, és elkezdődnek a szabadságolások...
posted by Dreamer @ 6:31  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates