2011. január 19., szerda
főnökösdi
Nem mondom, hogy nehezemre esik "átszokni" de azért még mindig fellengzősnek és számomra idegennek tűnik, amikor úgy is fogalmazok/írok.

"Engedélyezem", "Így döntöttem", "cégérdek így kívánja" vagy az ellentétei. Szabadságok kiosztása, ösztönzőrendszer kialakítása, ennek szabályairól való döntési felelősség. A saját kollégákkal való konfrontálódás a döntések nyomán, stb. Jah, meg hogy külön, kiemelve ülök két nagy ablak mellett, míg a többiek egymás körül, a sötétben.
(szakmaiságról direkt nem írtam, akit érdekel, azzal szívesen leülök egy csésze izé vagy piripatty mellett, szigorúan kötetlenül beszélgetni)

Most tartok az IGEN csak hosszú próbaidőm felénél. Ám ez csalóka, hiszen majdnem egy éve pályáztam és indultam a posztért. Emlékszem, az első körös (három volt) forduló februárban volt, és azóta gürcölök. A sors különös fonákja, hogy papíron még mindig eleshetek a poszttól. Őszintén szólva erre elég kevés esélyt látok. Egyrészt bízok magamban, másrészt a próbaidő felénél az elmúlt időszak kifejezetten eredményes és sikeres volt. Ellenben halkan jegyzem meg, nem kevés állhatatosságot, alázatot és ÁLDOZATOT tanúsítottam ezért a posztért.

Sok béka volt, ami turistát játszott a garatom körül.

Oké, egyszer konfrontálódtam komolyabban egy másik pályakezdő vezetővel (igaz, az ő próbaideje már RÉG lejárt), de ezt is elsimítottuk, és megpróbálom az együtt eltöltött időt a minimálisra redukálni (egyenlőre sikeresen).

Az év sajátosságai is ellenem játszanak, éppen ezért a január-február IGEN izgalmasnak tűnik. Még hiszek benne, hogy ez a hónap (is) meglesz, és akkor 66%os mutatóm lesz minimum (nyilván 100%ot szeretnék, és ez nemcsak a véglegesítési, hanem anyagi érdekem is, hehe).

All in all lassan beleszokom, de még jó pár évig furcsán fogom érezni magam a bőrömben. Az viszont nem titok: ez egy karrier 3.ik lépése, nem a végcél. Igaz, a 4. lépés IGEN nagy, időben több (6-7)évet felölelő tervbe van véve az anyagi biztonság után a francia nyelv elsajátítása valamint a gazdász papír.. vagy akármilyen papír, ami itt fontos lehet).

Kapitány, ó Kapitányom!
posted by Dreamer @ 5:26  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates