2011. január 18., kedd
sikk
A mai napon nagy részét kettő darab excelre történő várakozás teszi ki. Természetesen, csinálhattam volna a két, az egész évre számított leszopóbb feladatot is, de ugye, mivel van határidő, kötelességem a határidő előtti nap, kapkodva, pánikolva végigvinni őket.

Amúgy őszintén, sikk utálni a Valóvilág nevű eposzt? Vagy csak én találom félelmetesen irritálónak, agyalapi ráspolyozónak az egészet? Műmájer hepcia az egész. Ostoba, értéktelen embereket állít rivaldafénybe, és úgy állít be abszolút semmit, értéket még csak hírből sem hallott eseményeket/személyeket, mintha ettől függne, hogy holnap eszek-e kenyeret, vagy sem!

Alapvetően VAN jó reality show, ami úgy szórakoztat, hogy nem ránt le a tajgetosz szintjére, és még beszélgetni/gondolkodni is lehet rúla! Pl.: Ramsey féle főzőshowk, vagy az Ami preferálta kifutós borzalom (nagyon nem szeretem azt sem, de elismerem, hogy van benne információ és a divatszakműáról lehet érdekes dolgokat is hallani. Meg sok a buzi). Vagy pl.: Survivor! Ott legalább szenvednek is a retardáltak, és érdekes sorversenyeken kell végigvergődniük.

Vagy a különböző erotikus reality, ott legalább dugnak. És jó nők/pasik szerepelnek.

Sajnos a VV mindenképp valahogy szembeöklöz, nagyon nehezen tudom kizárni (a társas együttélés ugye). Ilyenkor füles be, és gyilkolom az orkokat (´ezerszám, havve´).

Itt most nekem senki ne papoljon a "szociológiai tanulmány" meg "érdekes kísérlet" körökkel, mert ezekből itt SEMMI nem jelenik meg. Miért szoci tanulmány az, ha x bunkó, primitív, egyszerű, komplexusos, szociopata balféket egybezárnak? Váááá

Na jó, kifújtam magam. Inkább drukkolok a kézis srácoknak, ó, bárcsak bevernék Japánt és a sógorokat! A Norvég meccs istenkirály volt, a Brazil meg azért is fontos, mert a sógorok 10el verték őket, így a gólkülönbség nagyon nekünk kedvez. Egy esetleges körbeverésnél jók vagyunk.

Érdekes, talán most (még a japó meccs előtt) történik meg először az világversenyen, hogy kedvező helyzetben vagyunk (hála a norvég diadalnak). Ó igen, kézilabda Vb. Bár meglenne a 7. hely, és olimpiai kvalifikáció!

Rég néztem pokert...
posted by Dreamer @ 7:32  
4 Comments:
  • At 2011. január 18. 8:00, Blogger gothposeur said…

    ehe, nálunk nincsen tv (illetve de, a szomszéd szobában), úgyhogy én csak az indexről tudom, h vannak még béna tévéműsorok :sznob tévétlen: :D

    de különben meg, úgy általában sikk utálni a realityket meg a fogyasztói társadalmat meg ilyesmiket :mittomen:

     
  • At 2011. január 20. 0:02, Blogger Sütitolvaj said…

    Melyik kifutós borzalom? America's next top model? :D az nem is olyan rossz:)

     
  • At 2011. január 24. 5:51, Blogger Dreamer said…

    NEKEM borzalom, de ismétlem: ELISMEREM, mert újszerű (stílusteremtő, hehehe), Tyra pedig nyamm-nyamm, és tetszik a tematikussága.

    De ettől függetlenül nagyon "csajos", és ezért nekem borzalom

     
  • At 2011. január 25. 14:01, Blogger Ami said…

    Tyra nyamm-nyamm???grrrrrrrrr
    Ami

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates