2010. december 20., hétfő
T-4 nap
Azaz négy nap és szabad vagyok az évben! Ennek megfelelően el kéne kezdeni a karácsonyi embergyűlölet hatásos és céltudatos tevékenységét. Azaz valamit kéne tenni a fa alá.

Ó igen, már októberben gondoltam rá. Ó igen, ez a "gondoltam rá" így is maradt. Akárcsak tavaly.. vagy azelőtt.. vagy.. Amikor a Libriben dolgoztam, no akkor bezzeg nem volt ilyen gondom. Abban az évben mindenki bötűt kapott ajándékba. Akár tetszett, akár nem, hehe.

A hétvége a passzív pihenés és torokfertőtlenítés jegyében telt. Ennek megfelelően a goblinom már 7. szintű, a Death Knight meg 85! Igenigen, elértem a szintkorlátot, most jön csak az igazi móka! Daily questek, gearelődés, utána HC labirintusok, majd a Raid. A goblin meg PVP goblin lesz. Valami hozzáértő elárulhatná (Manó? Dodi?) hogyan fejlődjek egy PvP karival? BG sok XP-t ad, ugye. De a fegyókat be kell szerzeni valahonnan! Dilemma-dilemma..

Néztünk sok filmet is. Lesz spoiler, nem kevés.

Mátrix 2

"Ezt a szobát.. frissen festettük".. Továbbra is egy színes-szagos videóklipp, angolul élvezhetőbb, de az Arhitect beszéde továbbra is érthetetlen.. De érdekes módon az agyamba gondolatokká álltak össze. Érted? És még mindig olyan, mint István. Még mindig tetszik. Kár, hogy IGAZÁN az építőn kívül csak az ikrek pozőrsége tetszett. Talán Alexej (Moros mágus) dizájnja is onnan ered.

Machete

Másodszor. Még mindig tudok röhögni rajta, főleg társaságban. Trejo úr még mindig Marianna árok szintű arca, Jessica Alba, Lindsey Lohen, és a kedvenc mehikói színésznőm. Na, meg Segal. Az a rendkívül furcsa dolog történik a filmben, hogy Segal nagyon szépen vív katanával. Hihetően. És tádádádámmm, kétkezes harcnál a rövuidebb penge megy előre, a hosszabb hátra. Ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. Még akkor is, ha a katana rózsaszín.

Dead Snow

Ezt azt hiszem harmadszorra nézem meg, először szinkronosan. Ezen is tudok még röhögni. A kedvencem talán amikor az egyik srác karját megharapja egy zombi... És hogy ne változzon zombivá, berántja a láncfűrészt.. Miután végez a "műtéttel" egy zombi a hóból előretörve beleharap a zacsiba. Az az arc, amit vág! Oscar, de komolyan!

Dawn of the Living Dead (remake)

Ezt is szeretem. De nem azért, mert milyen parás, meg feszült, meg Romero és ezért szeretni KELL. Hanem mert beindítja a fantáziám. Te mit tennél, ha egy óriási plázába (Mall) be lennél zárva, és oda mehetnél, ahova csak tetszik? Reggelizel a TESCO raktárából, futsz a sportbolt futógépén, játszol a tech. shop kiállított konzoljain, ebédelsz a pizzéria mélyfagyasztott cuccaiból (vagy te főzöl a tech,. shop tűzhelyén a Tesco cuccokból). Délután masszírozógép, majd játékterem, este egy film az ÓRIÁS tv-n... Az amerikai álom, nem? Vicces lenne pár évig. Persze, csak ha a zombik nem jönnek be addig. Apropó, miért nem volt fegyverbolt a plázában? Mert egy családi vállalkozás volt az utca túloldalán? Na ne már.

Hells Kitchen

Nem tudom hányadik szezon, a legújabb. Azon tanakodtam, hogy az utolsó vacsinál ott ült a két player leendő főnöke.. azt hiszem, ezt nem kell tovább kifejtenem. Mellesleg a pali inkább tűnik egy geek képregénygyűjtőnek, aki a mekiben szolgál ki, semmint az LA Market tulajdonosának.
De legalább a kevésbé unszimpatikus emberke nyert ( a nagy kedvencem már kiesett addig. Főzni nem tudott, de oroszul beszélt, és vicces volt)
posted by Dreamer @ 5:21  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates