2010. december 8., szerda
Klizma Kata vagyok
Hétfőn végül csak fennmaradtam és elmentem a Mammut2-be, hogy megvegyem olcsóért a játékot. Elég sokan voltak, végül 23:00ra értem oda, és a dicső 26os sorszámot kaptam.. Szerencsére hamar lement az előttem lévő embertömeg, és még posztert is kaptam.

Három körül (Ami szerint kettő, szerintem három) aludtunk, még azt is megálltam, hoyg ne üljek le játszani.

Másnap persze ez nem mehetett, hiába voltam hullafáradt, muszáj volt a víz alá merülni, és kideríteni, milyen módi az, hogy az ÉN hajómat csak úgy lehúzza egy kraken (a la Karib Tenger).

Ma pedig foci lesz. Arsenal. Remélem azért CSAK lőnek vagy négy gólt, és nem a szokásos "83. percben szerzett öngóllal vezetünk." sztorit kell újraélnem.

Ó, fog játszani van Persie és Bendtner egyszerre.. Ritka, a mi derék hollandusunk elég sérülékeny, és idén főleg az ágyat nyomta. Ami jellemző: egy holland válogatott BARÁTSÁGOS meccsen rúgták le, több hónapja.

Azt tudtam előre, hogy iszonyatosan sűrű lesz ez a hónap, de nem gondoltam volna, hogy ennyire... Eddig a naptáramban 15 napra van bejegyzésem.. Az nem rossz, 48%os lefedettség, és még nincs vége!

RPG: úgy tervezem, Edinborough setting, Lost, és Őrség regények egészen egyedi és lebilincselő egyvelege lesz a játék. És természetesen addiktív. Mint én, höhö
posted by Dreamer @ 6:26  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates