2011. augusztus 24., szerda
Az álmosság sárga pitypangója
Gyártottam egy szót, tetszik? marha vicces, hogy német karakterek vannak a benti billentyűzetemen, ergo az "end" az tuti "Entf", a "home" az "Einfg". Nem röhög, mert napi szinten elég sokat használom ezeket a billentyűket. Az ékezetes kkarakterek viszont eléggé hiányoznak. Mondhatni, mindegyik. Többé-kevésbé vakon gépelek, 4-5 ujjal, de akkor is, marhára zavaróak.
Álmoska vagyok, de szerencsére ez most kellemes és jó fáradtság. Azt hiszem szerény kis csapatom egész jól fog végezni, de a másik osztály, ami ideiglenesen, betegség okán rám van bízva nem fog ilyen szépen teljesíteni. Ilyenkor nehéz nem magamra venni, még akkor is, ha tudom, hogy menet közben mit és hogyan csesztek el. A hónap második felében azért van beleszólásom az eredmények alakulásába, de... mindig az az érzésem, hogy csinálhatnám jobban is. Egyszer bakiztam is egyet, de szerencsére meg tudtam beszélni az emberrel, és csak legyintett rá.

Voltunk a Mogyoródi Aquaparkban, ami állat egy hely, de szerintem a káposztás-megyeri jobb. Pro és kontra, ugye

Pro:
-Mogyoródon csak szabadtér van, így lehet sokat ejtőzni, beszélgetni, a szó szoros értelmében strandolni, nincs uszoda érzete az embernek.
- Lehet bevinni élelmet, és a hazai kosztból falatozni.
- Gyerekbarát, sok lurkós medencével és csúszdával, és a gyereknek is jobba szabadtér.
- Hatalmas keringetős medence, ami egy mesterséges barlangon is átmegy
- Sok totál sötét fedett csúszda. Én izginek találom, amikor a korom sötétben "zuhanok". freud?

Kontra:
- Habár 21 csúszdája van, csak 2-t találtam ténylegesen izgalmasnak: a kígyókat és a "szabadesést". 5-6 ugyanolyan, más-műs fantázianevű cucc is volt, ami pedig marha látványos, olyan rossz is. 5 nagy és széles kék csatorna egymás mellett, lehet versenyezni. DE a pálya első negyedétől a víz a pofámba spriccel, és nem látni semmit. Kár. A másik helyen 5-6 olyan csúszda is volt, amire azonnal vissza akartam menni.
- A helyi kiszolgáló egységek hihetetlenül drágák és ócskák. EGY szelet rántott sajt körettel 1200 Ft, máshol ezért 2-t adnak, és olcsóbban. A 3 napja eladhatatlanná vált húsból darált makaróni szintén 1200, ráadásul a tészta is száraz volt.
- Valahogy itt az egy főre jutó bunkók aránya mintha magasabb lenne az elviselhetőbbnél. Mindenesetre nem törődtünk vele, és nem volt gond. Egy IGEN széles hátú gyúrós csávó majdnem megvert egy ott dolgozót, az vicces volt.

Konklúzió: ha pihizni szeretnél, némi izgalommal akkor Mogyoród, ha visítva adrenalin fröcsögni, akkor Káposztás-megyer.
posted by Dreamer @ 5:05  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates