2011. május 9., hétfő
Senna vs Alekosz
Vasárnap úgy döntöttem, hogy a VV4 helyett inkább valami tartalmasabb időtöltéssel fogok rápihenni a hétfőre. Úgyhogy megnéztem a Sena dokumentumfilmet.

Amúgy is elegem van a VV-ből, ahol azt jutalmazza a néző, aki prosztóbb. A döntőbe bejutott két pszichopata és egy retardált. Most komolyabb, ezeknek a sérült lényeknek fizetek, hogy milliomosok legyenek? Botrány.

Sennán meg nagyon sokat gondolkodtam. Félelmetes figura volt. Egyszerűen nem lehetett elég gyors. Az egész pasi egy visszafogott, halkan beszélő, mosolygós srác volt, aki nem lehetett elég jó. A pályán teljesen kivetkezett magából, átalakult, és akkor sem vette el a lábát a gázról, amikor a csapata ordít vele a rádióban, hogy "vezetsz öreg, lekőröztél mindenkit, lassítsá´). Persze, balesetet szenvedett ekkor is.

Jackie Stewart szerint neki volt akkor a legtöbb balesete. Igaz, a legtöbb pool, legtöbb futamgyőzelem is az övé volt. Hihetetlen ikon volt. A kitartásával, a személyiségével, az agyával. Ő akkor is jobb akart lenni, amikor nyilvánvalóan ő volt a leggyorsabb ember a világon. Saját magával küzdött (Meg Prosttal és a Williamsszel).

engem nagyon megrázott a film és hatással volt rám, ajánlom mindenkinek, annak is, aki egyébként nem szereti a forma 1-et. Szerencsére kevés a technikai bla-bla.
posted by Dreamer @ 8:57  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates