2011. május 31., kedd
Szarvas
A gugli analízise szerint jó ha tucatnyian olvasnak, ami jó is, de rossz is.- Az embert marhára motiválja, ha egy kicsit is kedvelik az irkálmányait. Aki abbahagyja a bloglást, az csak vessen pár pillantást a statisztikáira, és máris megjön a kedve. Vagy elmegy messzire.

Újfent elhúztunk Szarvasra, idén először. Kocsival sokkal kellemesebb az út, semmint vonattal rohadni négy óráig. Szeretem a kis távolságokra üzemestített bizmotokat, de az első pár perc romantikus felhangja után kapunk egy kis taslit a realitástól. Azaz a szagokat, a szaunát, és a beltéri tenyészetet. Idilli, romantikus, egzotikus, és nagyon mocskos.

Bezzeg egy volvoban valahogy kibírhatóbb.

Nehéz összefüggéseiben mesélni a hosszú-hétvégéről. Nagyon jó volt, hogy kikapcsolhattunk. Nem siettünk sehova, nem volt kötelező semmi. Napfény, fürdés, csónakázás, bográcsos kaja, halászcsárda. Még forma1-et is néztünk, az omniózus fociról nem is beszélve. Életemben ennyi sört nem ittam még, de csurrant-cseppent pár üveg pálinka és limoncello is.

Az allergiám nagyon megijesztett. Az, hogy a szemgolyóm kidobtam az ablakon, és a torkom taknyomban fürdött, egy dolog. De hogy annyira megviselt a tüsszögés, hogy egy idő után komoly fizikai fájdalmat okozott, na az extratartozék volt. Zsibbadás a baloldalon, a könyököm belezsibbadt, a tarkómnál, mintha tűvel szurkáltak volna, a derekamnál szintén. Mi va´szívroham a tüsszögéstől? Érdekes.

Ma meglessük HD*-ban is a trónok harcát jól.

Amúgy aki szeeti egy kicsit is a westernt, az nézzen True Grit-et (A félszemű magyarul)

Egy Johne Wayne feldolgozás, ha jól tudom, amit Oscara is jelöltek. Tekintve, hogy nincsenek benne buzik, értelmi fogyatékosok, vagy amerikai hősök, nem kapott aranyszobrot. De Jeff Bridges zseniális, Mat Damon szintén. A vége szerencsére nem teljesen happy end, és lehet rajta gondolkodni. Valamint csihi-puhi is akad. Jó film, majdnem, mint a Börtönvonat Yumába.

IMDB szerint 8.0, ebbe kiegyezem én is.
posted by Dreamer @ 6:24  
1 Comments:
  • At 2011. június 3. 1:29, Blogger Sütitolvaj said…

    nem kéne konzultálnod egy allergialógussal? csak van valami életminőségjavító cuccuk ilyen helyzetekre...

    (a szóellenőrzés funfelco, már majdnem olyen mint a fun felci)

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates