2011. december 5., hétfő
"A Télapó nem a régi már/Kedve tartja állva bekakál"



A tegnap este tanulságos volt. Először is: a portói egy jó dolog, de a gyomrom nem szereti, csak az ízlelő bimbóim. A második, hogy a régi(tíz éves ismeretség) barátokkal nem fogok járni. Sajnos, teszem hozzá, de legalább beszélgettünk egy jót (hattól éjfélig, eh). Így tehát most roppant éhes vagyok, gyakorta rohangálok az árnyékszékre, fáj a hasam. Marha álmosan bambulom némi negédes nyálcsíkkal a monitorokat.

Hell yeah, az ilyen állapot Motörheadért kiált!

Lassan el kell kezdeni a karácsonyi körbevásárlást, mert igencsak ki fogok csúszni a határidőkből. Most leginkább pár perc szunya, amit a szervezetem kíván, de sajnos ez nem megoldható, majd talán szerdán.. Áh, dehogy. Akkor céges pofavizit a feljebbvalókkal. Akkor majd csütörtökön. Kicsit aggasztó, hogy a hét legelején már szétcsapom magam, de azt hiszem, erre ráérek aggódni majd +10 év múlva. Vagy 5.

Ma ismét hozzájutok némi jégborhoz, a hűtőmben több pia lesz, mint kaja. 1 tokaji furmint, egy negyed üveg portói, háromnegyed üveg Jim Beam, és maradék pálinka. Kaja: pár rohadó alma, fél csomag kemping sajt, némi lekvár és két doboz tej. A rohadó fokhagyma és citrom csapatokat már evakuáltam, jó lesz nekik "ott" távol.

Munka hétig, utána a fente mlített csemege beszerzése van napirenden. Majd rohanok haza, hogy előkészítsem a túszokat, akiket kicserélem más túszokra, és így végleg megszabadulok az utolsó kerülgetni valóktól. Mi lenne, ha csütörtökön alvás helyett inkább elmennék hobbi boltba és nyomtatósdiba, és megoldanám a pinhead kérdést? Azaz a fehér falon sok szög képek nélkül édes-bús hungári ballada elszavalását?

Oké, bevallom, ez nem volt kellőképpen koherens. Milyen szavakat nem tudok..?

A munka nyakig temet, a maradékot én teszem rá, ki lesz, aki fejbe vág a lapáttal, és elegyengeti a földet a fejem felett?
posted by Dreamer @ 23:57  
3 Comments:
  • At 2011. december 6. 1:08, Blogger Lyona said…

    Főzzek neked is?
    Mindenkinek kell hobbi. Én beleőrülök a tanításba, neked meg nincs kajád. Csak kérdem.

     
  • At 2011. december 6. 1:20, Blogger Dreamer said…

    Nagyon kedves, köszönöm!

    Nem eszem otthon hétköznap, ez lehet az oka, hétvégén meg inkább rendelek.

    De ez a főzés dolog engem is érdekel, majd jól nekiállok én is :)

    De ha van valami extrán sikerült alkotásod, arra beneveznék (pl.: rákos pesztós rizottó vagy wellington :))

     
  • At 2011. december 6. 12:40, Blogger Lyona said…

    Tanári fizetésből. Höhö. :D
    Egyszerű, gyors kaják, főleg. :)

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates