2012. február 7., kedd
I am Okay


Különben is, felháborító, hogy az általam olvasott blogok egyre ritkábban frissülnek. Ez azt jelenti, hogy nem csámcsoghatok a virtuális barátok magánéletén. Felháborító. Tessék írni. Különben unatkoznék. Bár most tonnányi meló is van. Sebaj. Blogokra mindig van idő.

Barbival egész jól körbejártuk, hogy két hét után még talán ne költözzön át, de mivel ideje java részét amúgy is velem tölti, egy nagy adag cuccot áthozhat - hogy ne kelljen cipekednie, egy esetleges 3-4 napos ittlét előtt. Így ismét női fehérneműt fogok mosni. Mit ne mondjak, totálisan megéri. A szökés pedig még mindig jó sorozat, csak az a gondom vele, hogy nem érzem, hogy a főszereplők tényleges veszélyben lennének, mint mondjuk a The Fades esetén. Persze, nyilván az amcsi sorozatok úgy vannak kitalálva, hogy a jóképű, szerethető szereplő max. évadzáróban hal meg, vagy jár pórul. De szerintem ez ki fog maradni. Bár mondjuk eddig az egyik srác két ujját lemetélték. Annyi baj legyen, futkorászik ő vígan utána..

Eddig bámulatos, de a február működik. MÉG nem lettem beteg, és nem kellett semmilyen programot lemondani.

A Szingli Fejvadász érdekes film: Egyrészt habkönnyű romantikus komédia, másrészről meg én is tudtam rajta kacarászni. A szőke nem amiatt lúzer, mert a forgatókönyvíró megálmodott egy geget, és ráhúzta a karakterre, hanem nem érzem karakter idegennek a gegeket. Hú, ezt nehéz volt megfogalmazni, de oda se neki. Szóval vicces. Persze, helyenként erőltetett idiótaság, de egyszer meg lehetett nézni. Valamint lehetett popcorn mérgezést kapni közben.

Vajon ma mennyire cseszem szét magam, ha a munakidő utolsó óráját VNV Nationnal viszem végig?
"Its colder than before.."
posted by Dreamer @ 7:12  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates