2012. május 31., csütörtök
Ami nem kocka
Egyrészt a kis kukim tele van a Blogger felület változásaival. Mintha pár héten belül kapnék egy új programot a régi helyett. Nem látom az előnyeit, vagy nem tudom, hogy használhatnám ki. BIZTOS jobb, mint az elődei, de miben is?

Nincs jó kedvem, az idegeim a plafonon kanosszáznak. A munkahely szopó, többször pofoztak fel, mint bármikor előzőleg. Biztos túl nyugis volt az elmúlt 5 évem? A szomszéd kolléga alám akart tenni (nem sikerült), az informatikai rendszer felmutatott két pöcskorbács anomáliát, ami jelentősen befolyásolja a havi eredményességét az osztályomnak. Akkor egy mítingen megbeszélt szabályok kevesebb, mint 24 órán belül érvényét vesztik. A szabályok embere vagyok, magamat, a környezetemet, az embereimet szabályok, REND alapján menedzselem. A világom az általam felállított SZABÁLYOK alapján működnek, és ezek mutatnak most nekem bakfittyet. Anyátok, azt.

Ráadásul nehéz hónapok jönnek, a csaj felmondott, és egy ideig kimenőt kapott tőlem. De nem parázom, mert eddig is kb annyi pénzt tudtunk félre tenni, ami az ő fizujának megegyező összeg volt, úgy, hogy nem különösképpen takarékoskodtunk. Sőt.. Úgyhogy nem esem kétségbe.

Jó nyár lehet mindenesetre. Lesz Olimpia, foci EB, Balatoni nyaralás (IGAZI nyaralás, amiben évek óta nem volt részem!), és úúúúj éééélmééény. A mai napot még túl kell élnem. Eszméletlen sokat gubbasztok az Excel felett, tologatok milliókat, hogy jó legyen, és ne szabotáljon a rendszer, vagy ha mégis megteszi, meg tudjam oldani ezt az ezerszer elátkozott májust.
posted by Dreamer @ 1:56  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates