2012. május 23., szerda
Alegria + DIo3 end game
Kicsit sok dolog történt mostanában. Például voltunk Alegrián. Ami felhívott, hogy sajnos nem tud elmenni az előadásra, és tudnák-e mit kezdeni a jegyekkel? Hm, hát.. Tudnék.

Ez az az előadás, aminek a számait már nagyjából láttam különböző beharangozó videókon,d e élőben valami mást ad. Többet. A pantomimesek/bohócok zseniálisak voltak, tulajdonképpen ők azok, amik valami igazán nagy plusszt adtak a shownak. No, meg az élőzene. Maguk az artisták hozták a kötelezőt, illetve a trapézos csaj megbillent és hibázott. Két kézzel kapaszkodott vissza a szerre. A hajlékony csajok még mindig mutánsok, és letelepedési engedélyre várnak a földön. Brrr, a hideg kiráz. Ami hiányzott: az a páros ugrás a rúdon, azaz egy gyerek rákapaszkodva az artistára szaltózik az egyik rúdról a másikra, illetve nem három rúdon ugrottak, hanem kettőn. De ettől függetlenül kifogástalan élmény volt. De nem hívtak fel a színpadra. Közelebb már nem tudok ülni.

A Diablo III-ban kivégeztem az normál fokozatot. Két bajom van a játékkal: Az egyik a tárgyak dobása. A kettőben nagyon jó volt, hogy kis szinten is esett legendás tárgy, meg szet bónuszos. Itt nem. Kár érte. A másik KOMOLY gondom az end game videó.

mi ez a csöpögős nyálas szar? Hol a csavar, a kis lökés, az "íz"? Mintha a Transformers végét látnám: pátoszosan csillogó fényben a főhős ledarálja marha nagy átéléssel az "együtt erősek vagyunk" dumát. Komolyan, a stáblistán szerepel Michael Bay? MI EZ? Az első részben a főhős hirtelen elhatározásból saját homlokába löki a lélekkövet. A másodikban kiderül, a narrátort átverték, és nem az arkangyalnak meséli a sztorit (és adja oda a lélekkövet), hanem a létező legerősebb démonnak! A kiegészítőben pedig szét kell verni a Világkövet, és átformálni a világot egy.. ismeretlen jövőképre. Itt meg.. "Kúlak vagyunk, és marhára HŐSÖK" monológ. Apátok faszát, azt. Hogy ágyaztok meg a kiegészítőnek? Hogy bukik el így Imperius, az arkangyalok vezetője? Az lett volna az igazi, hogy a sebesült és haldokló Imperius kúszik-mászik, és elindul a szétroncsolódott és lezuhant fekete lélekkőért, sokat sejtetve... Nem pedig ez a giccses szar, blöe.
posted by Dreamer @ 2:43  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates