2012. június 25., hétfő
Dunakeszi-Piliscsév
Klasszikus hétvége volt. Apáméknál hegesztettünk szombat délután, vasárnap Barbi anyukájánál Piliscséven.

Nagyon érdekes élmény volt, mondhatni, a két véglet. Dunakeszin a kicsiktől hihetetlen érzelmi töltést kaptam, Lacika és a kis Kati is a nyakamba borultak, gyerekhangon suttogták, hogy szeretnek. Ilyenkor a nagybátyó szobahőmérsékleten cseppfolyóssá válik és majd összekanalazzák. Kati 3 éves, csak hogy értsd. Ééés megint szuperállat vagyok, az én szülinapi ajándékom szerette a legjobban. Habos-babák, meg csilli-villi ruhácskák, az én kis fatáblás-öltöztethető balerínám vitte a prímet. Ah, és Tuti vadász úr is kint volt végig, és jól megdögönyözhettem. Tuti magyar vizsla, na.

Piliscsév pedig kicsit lehangoló volt, de a nap fénypontja kétségtelenül az volt, maikor megfürdettük a két kutyust. Na most ez nem volt annyira egyszerű, mert az egyik kutyus fél a víztől. De nagyon hősiesen hagyta, hogy - remegve habár- lelocsoljuk kannával, bedörzsöljük samponnal, majd ismét lelocsoljuk. A dörgölés már ment magától. Bezzeg Igor, a másik eb, harcászati segédeszköz, örült, csaholt, imádta. Ami jó. Az nem, hogy ezt mozgással tettte, nem egy helyben, így a kannákkal üldözni kellett a kennelben, és a sampont sem szerette mozdulatlan megvárni.

Jah, a szomszéd nagy arc volt. Parasztház, lepukkanva, de a sarokban a falra erősítve ott figyelt a 103cm-es sony plazma. Mondtam neki, istentelenül fáj a fejem. Ő mondta, van gyógyszere, kérek-e. Kérek. Akkor vegyigyümi, olyan 50 fokos lecsusszant. A fejem továbbra is fájt, de akkor ott, ebéd előtt, jobb lett a kedvem.

Barbi "meglámpázott" Bioptron izével. Nem hiszek semmilyen nem orvos által felírt gyógyhatású izében, de basszus, segített, enyhült a fájdalom. Nem műlt el, és itt placebóról aztán végképp nem beszélhetünk, de határozottan kibírtam utána 1-2 óráig. Érdekes.

Ó, kiestek az angolok. Szórakoztató meccs volt, sezretem a taktikus összecsapásokat. Tetszett az angol csapat játéka is. Szervezett, jól megtervezett védekezőjáték, amolyan "antifoci"-t toltak a srácok. Egy nagy hibával, amit úgy hívtak: Rooney. A svédek ellen lendültek bele a dologba, a Caroll-Walcott-Whelbeck támadótrióval, és az egészet felborították a túlértékelt bányászgyerekkel. Kár. Emelt fő, meg minden, de tény: az elmúlt 16 évben 7/6 alkalommal 11-es párbajjal estek ki. Netán gyakorolni kéne?

Melóhely meg döcög. Megyeget, de megint úgy érzem, oroszrulettezünk.

posted by Dreamer @ 7:05  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 
 
 
About Me


Name: Dreamer
Home: Bp., Pest, Hungary
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates